Welke nespresso moet ik kopen?

Door Katie Mortram Bijdragen van Tabitha Baker gepubliceerd 10 augustus 22 Hoewel de enige extra functies een beweegbaar waterreservoir en het automatisch openen en sluiten van het deksel zijn, krijg je hier een Nespresso-apparaat met een veel betere waarde. Met een capaciteit van maximaal 14 oz brouwsels, ben je gesorteerd, of je nu op zoek bent naar een snelle espresso-shot of een volledige reismok. Lees onze volledige Nespresso Vertuo Plus review. De Nespresso Lattissima Pro heeft een aanzienlijke premie in zijn prijskaartje, maar om een goede reden.

Als je wilt sleutelen aan hoeveelheden koffie, water en melk om het perfecte brouwsel te maken, maar toch de voorkeur geeft aan het gemak van een padkoffiezetapparaat, dan is de Lattissima Pro de beste Nespresso-machine voor jou. Er zijn hier zes vooraf ingestelde drankopties (espresso, lungo, ristretto, latte en cappuccino en warme melk), evenals een melkopschuimer, touchscreen-bedieningspaneel, 44 oz waterreservoir en 16 capsulecapaciteit. Niet alleen dat, maar je kunt hier nog steeds tot 14 oz drankjes brouwen, of zelfs voor een karaf gaan voor een meer traditionele druppelervaring. Deze Nespresso-koffiemachine zit echter tegen het meer betaalbare einde van de schaal, dus er zijn enkele offers te brengen.

De Vertuo Next heeft iets langer nodig om op te warmen (tot 30 seconden), en er is hier geen melkopschuimer inbegrepen, dus je moet er een apart ophalen als je die extra laag luxe in je ochtendbrouwsel wilt. Maar met een ruimtebesparend ontwerp dat gedeeltelijk is gemaakt van gerecyclede materialen, is er hier genoeg om van te houden. Het belangrijkste verschil tussen Vertuo en Original Nespresso-machines zijn de koffiegroottes die u ervan kunt zetten. De Vertuo-lijn biedt alles van 1,35 oz tot 18 oz, terwijl Originals zijn ontworpen om kleinere maar sterkere brouwsels van tussen 0,85 oz en 5 oz aan te bieden.

Als u de meeste veelzijdigheid wilt, zijn we enthousiast over het Vertuo-systeem, met name de Nespresso Vertuo Plus (opent in nieuw tabblad) als onze favoriete machine vanwege de mogelijkheid om zowel koffie als espressodranken te maken, en we houden echt van het ontwerp. De grootste ondergang van de Instant Pod is misschien wel de grootte. Met een voetafdruk van 7 inch breed en 16 inch lang is de machine ongeveer zo groot als een grote keukenmixer en zit hij op uw aanrecht als een saaie, zwarte tank. Maar het is nog steeds een meer ruimtebesparende optie dan het opslaan van zowel een K-Cup-machine als een Nespresso-model.

De hoogte van de machine betekent dat u koffie rechtstreeks in een thermoskan kunt zetten, een optie die niet wordt geboden aan lagere Nespresso-machines. En de stevige watertank van 62 ounce betekent dat je kop na kopje kunt brouwen zonder dat je hoeft bij te vullen. Aangezien alle Nespresso-machines espresso van dezelfde kwaliteit kunnen maken, betaalt u niet voor betere koffie als u een duurdere machine koopt. In plaats daarvan betaal je voor de mogelijkheid om koffie te zetten met één druk op de knop in plaats van twee, of een touchscreen-menu in plaats van verhoogde knoppen.

In plaats van elke Nespresso-machine afzonderlijk te bespreken, hebben we ze samengesteld in verschillende vergelijkingstabellen, één voor Original-machines zonder melkopschuimen, één voor Original-machines met melkopschuimen en één voor Vertuo-machines, zodat het gemakkelijker is om hun verschillen naast elkaar te zien. Merk ter referentie op dat machines met een kleine voetafdruk ongeveer evenveel ruimte innemen als een warmwaterketel, middelgrote machines een broodrooster met twee sneden benaderen en grote machines de grootte van een koffiezetapparaat naderen. De meest luxueuze Nespresso op de markt, de Creatista Pro is een stapje hoger dan de Creatista Plus, met een speciale warmwatertuit voor thee en lange zwarten, een groter waterreservoir en meer aanpassingsmogelijkheden voor drankjes. Wanneer u bedenkt welk Nespresso-apparaat het beste bij u past, is het belangrijk om rekening te houden met de context van hoe u uw apparaat gaat gebruiken, de beschikbare ruimte en de pods die u wilt gebruiken.

Als u de beste combinatie van keuze, gemak en recycleerbaarheid wilt - zolang u de juiste peulen koopt en de moeite neemt om ze te recyclen - dan is Nespresso een geweldige optie. Dat betekent dat u beschikt over een sterke set extra functies, een uitstekende koffiekwaliteit en flexibiliteit bij het bewaren van uw Nespresso - allemaal voor een betaalbare prijs. Basic Nespresso-machines zoals de Essenza Mini of CitiZ zijn gemakkelijk schoon te maken of met rust te laten, want het enige dat door hun ingewanden gaat, is water of koffie. Nespresso raadt ook aan om de machine elke drie maanden te ontkalken (video), waarvoor een kit nodig is die u kunt kopen.

Aangezien koffiemachines voor één portie te maken hebben met het stigma dat ze een slechte keuze zijn voor het milieu, is Nespresso van harte transparant in zijn acties ten aanzien van duurzame praktijken, waaronder recyclebare aluminium pads, fairtrade koffieproductie en milieuvriendelijke en energiebesparende functies op zijn machines. Nespresso-machines zijn enkele van de bekendste podmachines die er zijn, maar met zoveel opties die worden aangeboden, is het moeilijk om te weten of ze geschikt voor u zijn - en welke u moet kopen. Het slanke, aantrekkelijke frame past zelfs in de kleinste keuken, en zijn eenvoud maakt het de gemakkelijkste Nespresso-machine om te gebruiken en schoon te maken. Voor veel mensen helpt het ook om een budget in gedachten te houden, maar let ook op hoe groot elk Nespresso-apparaat is en hoeveel ruimte het in uw huis in beslag neemt.

Maar als u geïnteresseerd bent in een Nespresso-machine die een drankje kan zetten dat ongeveer zo groot is als een kleine koffie, dan is dit het Vertuo-model dat we aanbevelen. Gelukkig biedt Nespresso een programma aan dat de aluminium capsules recycleert en het koffiedik composteert. .

Leave Message

All fileds with * are required