Hoeveel nespresso-pads kun je hebben tijdens de zwangerschap?

Aanbevelingen voor cafeïneveiligheid tijdens de zwangerschap De meeste experts zijn het erover eens dat het veilig is om tijdens de zwangerschap tot 200 milligram cafeïne per dag te hebben, 1 wat gelijk is aan ongeveer twee kopjes gezette koffie van 8 ounce. Je hoeft niet cold turkey te gaan en volledig cafeïnevrij te gaan, doe gewoon je cafeïne-wiskunde. Maar PROBEER te spenen tot minder dan 100 mg, vooral in het eerste trimester van de zwangerschap. Hoeveel cafeïne is teveel cafeïne? Hoewel cafeïne de placenta passeert, zal iets minder dan 300 milligram per dag (een kopje sterke koffie van 8 ounce) geen kwaad doen.

Deze vrouwen zweren alles af waar cafeïne in zit, van koffie en frisdrank tot zelfs chocolade. Houd er echter rekening mee dat cafeïnevrije koffie nog steeds weinig sporen van cafeïne bevat, dus zorg ervoor dat u daar rekening mee houdt. Een gewone kop zwarte koffie bevat bijna geen vet - ongeveer 0,02 g (geldig voor alle Nespresso-koffies). Dit komt overeen met 3-5 kopjes Original Nespresso-koffie, of 2-5 kopjes Vertuo-koffie voor gezonde volwassenen, afhankelijk van de blend.

De belangrijkste reden waarom het niet wordt aanbevolen om Nespresso te drinken tijdens de zwangerschap, is dat het lichaam van de baby nog niet is gevormd, waardoor het voor hen moeilijker wordt om de cafeïne die hij heeft opgenomen te metaboliseren. Cafeïnevrije mengsels van Nespresso bevatten gegarandeerd minder dan 2 mg en bevatten in werkelijkheid ongeveer 0,005 milligram cafeïne per portie. De klassieke Nespresso-capsules bevatten ongeveer 5 g gemalen koffie, terwijl de Lungo-capsules ongeveer 6 g gemalen koffie bevatten. Het drinken van Nespresso tijdens de zwangerschap (of welke koffie dan ook) vormt geen ernstig gezondheidsrisico, maar het wordt sterk aanbevolen om dit te vermijden, aangezien onderzoek een aantal negatieve effecten op de gezondheid van uw baby aantoont.

Ik was voorzichtig om onder de 100 mg te blijven, omdat ik meestal één shot Nespresso-caf en één cafeïnevrij (totale cafeïne 70 mg) dronk, of ik zou een Starbucks biologische soja latte hebben met 2 shots cafeïnevrij en één shot normaal (totale cafeïne 75 mg). Nespresso heeft een reeks cafeïnevrije of cafeïnevrije capsules die minder dan 2 mg cafeïne bevatten en perfect zijn als je zin hebt in een Nespresso. Moving Beans brengt de beste koffies in Nespresso-compatibele composteerbare koffiepads rechtstreeks naar uw deur, betaalbaar en gemakkelijk. Elke Nespresso-espressocapsule kan tussen de ongeveer 55 en 142 milligram cafeïne bevatten, met een gemiddelde van ongeveer 75 mg.

De intensiteit van een koffie, zoals gedefinieerd door Nespresso, is gebaseerd op de mate van branden van koffie, zijn body en zijn bitterheid. Dit wordt geadviseerd om dezelfde reden dat het gebruik van Nespresso tijdens de zwangerschap moet worden vermeden wanneer de baby zich voedt met de placenta; Omdat de ingenomen cafeïne in het lichaam van uw baby terechtkomt.

Leave Message

All fileds with * are required