Zijn nespresso-pods duur?

De originele lijnpods zijn veel goedkoper en nespresso verloor het patent voor de pods, zodat andere bedrijven ook goedkopere opties maken. Misschien, hoewel u de vertuo-machine al hebt gekocht, moet u kijken naar een originele lijnmachine. Ze gaan de hele tijd in de uitverkoop en zouden veel goedkoper zijn voor dagelijks gebruik en je kunt de vertuo af en toe als traktatie gebruiken. Nespresso-kosten per pod variëren van 39 cent per pod tot maar liefst 50 cent voor meer exotische peulen.

Vergelijken op basis van kwaliteit voor kwaliteit. Transport en productie van niet-geconsumeerde koffie zou een probleem moeten zijn voor alle koffieleveranciers, niet alleen voor Nespresso. Nespresso-machines zijn veel compacter dan traditionele koffiezetapparaten en hun ontwerpen zijn aantrekkelijk en minimalistisch, dus ze zien er altijd goed uit in elke keuken en nemen niet veel ruimte in beslag. Mogelijk is een andere extra stap in dit proces het schoonmaken van het filter, omdat het na elke espresso-opname moet worden uitgevoerd, terwijl u in de Nespresso-machine de capsules kunt dumpen zodra de lade vol is.

Ik ga niet op Nespresso-pods slaan of afwijzen, het hangt allemaal af van wat je wilt en of ze aan je behoeften voldoen. Ik koos voor een mid-of-the-line espressomachine die aanzienlijk hoger kost dan een Nespresso-apparaat. Maar als u de werkelijke kosten berekent om een volledig jaar een Nespresso-machine te bezitten en te bedienen, zult u GESCHOKT zijn. U kunt alternatieve pods voor de Original Nespresso-machines van concurrerende merken vinden voor veel minder geld dan de koffiecapsules van het merk Nespresso Vertuo.

Door twee vergelijkbare koffies te vergelijken die beschikbaar zijn op de Nespresso-website en deze te vergelijken met een vergelijkbare koffieboon (gemalen of ongemalen), komt de prijs uit op gemiddeld 43 cent per kopje koffie (Nespresso Pod) versus 32 cent per kopje koffiebonen. Mijn handmatige espressomachine brak ongeveer 8 jaar geleden en omdat ik een drukke vader was van 3 meisjes die veel werkt, dacht ik dat ik Nespresso eens zou proberen. Nespresso werkt samen met gerenommeerde fabrikanten zoals Breville en DeLonghi om een verscheidenheid aan originele espressomachines te produceren, en het is deze variëteit die opvalt in dit duel. Vertuo-machines hebben capsules in vertuo-stijl nodig, en deze capsules worden uitsluitend door Nespresso verkocht bij Nespresso-winkels of via de Nespresso-website.

Een ding dat ik niet heb besproken met betrekking tot de productie van Nespresso-capsules, is dat het energie en materialen nodig heeft om te maken (daarom kost het meer per shot dan een traditionele espresso-shot). Wat ik niet begreep, zijn de dingen die Nespresso anders maken dan je gemiddelde koffiepadmachine. De Nespresso Original Line heeft acht basismodellen en 12 verschillende producten, die een breed scala aan maten en functies bestrijken, van de kleine Pixie tot de boon-to-cup Lattissima. Nespresso zou moeten proberen inkomsten te genereren met alle klanten die Vertuo-machines bezitten die zich wenden tot redelijker geprijsde alternatieven (of teruggaan naar hun Keurig) in plaats van regelmatig pods te kopen.

De beste vergelijking met Keurig's My K-Cup zijn de herbruikbare, hervulbare Nespresso-capsules die beschikbaar zijn op Amazon.

Leave Message

All fileds with * are required