Zullen nespresso-pods werken in keurig?

Hoewel je geen nespresso-pods in je Keurig kunt gebruiken, is het absoluut mogelijk om espresso te maken met je Keurig. U kunt uw Nespresso-pods legen in een. Deze machine wordt als intuïtief beschouwd omdat het werkt door de streepjescode op de rand van de pod te plaatsen en deze vervolgens te programmeren om alle noodzakelijke codetaken uit te voeren. Dit betekent dat de Nespresso-machine niet kan werken met off-brand pods zoals die worden gebruikt op een Keurig of andere incompatibele off-brand capsules.

Nespresso- en Keurig-koffiemachines zijn niet compatibel met elkaar. Nespresso gebruikt een ander brouwproces dan Keurig, en de twee podtypes zijn fysiek niet compatibel. U kunt bijvoorbeeld geen K-Cups gebruiken in een Nespresso-apparaat. Je kunt ook geen Nespresso-pods gebruiken in een Keurig.

Je kunt capsules en peulen niet verwisselen. De pods die zijn ontworpen voor Nespresso-machines passen niet eens in een Keurig, en hetzelfde geldt andersom. Vanuit milieuoogpunt is het veel gemakkelijker om Nespresso-pods te recyclen omdat ze volledig van aluminium zijn gemaakt, terwijl een Keurig-capsule uit elkaar moet worden gehaald, zodat u de plastic beker en het aluminium deksel indien nodig kunt weggooien. Eén capsule lijkt misschien niet belangrijk, maar er worden elke dag miljoenen peulen gebruikt, wat wel een verschil maakt.

Voor het ongetrainde oog lijkt het misschien alsof Keurig-koffiezetapparaten en Nespresso-koffiemachines één op elkaar zijn. Maar het is zeker de moeite waard, want Nespresso-koffie is heerlijk, en je kunt zelfs speciale drankjes maken met een Nespresso-apparaat. Eerlijk gezegd is het fascinerend om te weten hoe elk van deze machines werkt, vooral als het gaat om de Nespresso Vertuo. Nee, K-Cups zijn niet compatibel met Nespresso-machines vanwege de grootte en vorm van de pods en de technische aspecten van de machines.

De incompatibiliteit van de capsules resulteert bijna altijd in geplette capsules, veel water, halve kopjes of de hele Nespresso-machine werkt gewoon niet goed of wordt volledig uitgeschakeld. De Nespresso Vertuo-lijn maakt gebruik van barcodescantechnologie die alleen beschikbaar is bij geselecteerde pods, waardoor het nog duurder is. Omdat de nieuwe Keurig-machines een streepjescode-achtige inkt gebruiken om koffie te personaliseren, net als Nespresso, zullen de oude K Cups die niet zijn gebrandmerkt met de speciale verzegeling of inkt van Keurig niet werken op de nieuwe Keurig-machines. Een vraag die koffieliefhebbers al een tijdje overal teistert, is of Nespresso K Cups gebruikt.

De keuze is uiteindelijk aan jou - als je de voorkeur geeft aan espresso, moet je ongetwijfeld voor Nespresso kiezen, maar als je gewoon geïnteresseerd bent in gewone koffie en veel ervan, dan is Keurig de machine voor jou. Nespresso heeft onlangs een nieuwe lijn uitgebracht, Vertuo, die grotere koffies brouwt om de Noord-Amerikaanse markt tevreden te stellen. Het belangrijkste verschil tussen Nespresso- en Keurig-koffiezetapparaten is het soort koffie dat hun machines maken. Dankzij hun partnerschappen met derden zijn K-Cups breder verkrijgbaar en goedkoper dan Nespresso-capsules of zelfs andere Nespresso-compatibele merken.

In dit duel onderscheidt Nespresso zich door zijn kwaliteit, zowel in de in Zwitserland vervaardigde machines als in de heerlijke espresso en koffie die Nespresso pads produceren. Zowel Keurig- als Nespresso-machines lijken behoorlijk op elkaar als het gaat om hoe ze worden gemaakt en wat ze doen; In gaat de koffiepad, komt de koffie eruit. U kunt echter eenvoudig een Nespresso-capsule opensnijden en de gemalen koffie in een herbruikbare K-cup doen.

Leave Message

All fileds with * are required