Welke nespresso heb ik?

De grootste ondergang van de Instant Pod is misschien wel de grootte. Met een voetafdruk van 7 inch breed en 16 inch lang is de machine ongeveer zo groot als een grote keukenmixer en zit hij op uw aanrecht als een saaie, zwarte tank. Maar het is nog steeds een meer ruimtebesparende optie dan het opslaan van zowel een K-Cup-machine als een Nespresso-model. De hoogte van de machine betekent dat u koffie rechtstreeks in een thermoskan kunt zetten, een optie die niet wordt geboden aan lagere Nespresso-machines.

En de stevige watertank van 62 ounce betekent dat je kop na kopje kunt brouwen zonder bij te vullen. Aangezien alle Nespresso-machines espresso van dezelfde kwaliteit kunnen maken, betaalt u niet voor betere koffie als u een duurdere machine koopt. In plaats daarvan betaal je voor de mogelijkheid om koffie te zetten met één druk op de knop in plaats van twee, of een touchscreen-menu in plaats van verhoogde knoppen. In plaats van elke Nespresso-machine afzonderlijk te bespreken, hebben we ze samengesteld in verschillende vergelijkingstabellen, één voor Original-machines zonder melkopschuimen, één voor Original-machines met melkopschuimen en één voor Vertuo-machines, zodat het gemakkelijker is om hun verschillen naast elkaar te zien.

Merk ter referentie op dat machines met een kleine voetafdruk ongeveer evenveel ruimte innemen als een warmwaterketel, middelgrote machines een broodrooster met twee sneden benaderen en grote machines de grootte van een koffiezetapparaat naderen. Net als de Essenza Mini wordt de Essenza Plus geleverd met een garantie van twee jaar en levenslange technische assistentie van de Nespresso hotline. Nespresso heeft ook een uitgebreide receptenlijst voor speciale dranken die te vinden zijn op de website van het bedrijf; het bevat zoete lekkernijen zoals een pepermunt witte chocolade Latte en zelfs alcoholische dranken zoals een Nespresso Negroni. We hebben ook Sealpods getest, herbruikbare stalen capsules die de groenste manier bieden om een Nespresso-apparaat te gebruiken.

We bezochten twee Nespresso Boutiques in New York City om elke machine in het echt te onderzoeken en te behandelen, en om een proeverij bij te wonen van drankjes gemaakt van verschillende Nespresso-modellen. Het Nespresso-assortiment omvat grote koffiemachines voor werkpaarden, ideaal voor op de werkplek, en andere compacte en ergonomische, ideaal om buiten de keuken te plaatsen. De Essenza Mini is klein en krachtig en kan dezelfde ristretto's, espresso's en lungo's maken als elke andere machine in de Nespresso-lijn. In ruil voor zijn compacte formaat heeft de Essenza Mini een watertank van 20,3 ounce en een herbruikbaar bakje dat plaats biedt aan slechts zes capsules, de kleinste capaciteit van elke Nespresso-machine.

De VertuoPlus biedt een perfecte balans tussen kenmerken, prijs en design, waardoor het voor de meeste mensen de beste Nespresso-machine is. Nespresso raadt aan om de machine na elk gebruik te reinigen, wat net zo eenvoudig is als het afspoelen van de onderdelen met afwasmiddel. We vergeleken ook melkopschuimen, met behulp van Nespresso's zelfstandige Aeroccino-opschuimer en een populair model van Capresso, een ander koffiebedrijf. Het is een dure gadget, en het is niet het gemakkelijkst te gebruiken zonder enige oefening, maar het is de go-to voor kampeerders en avonturiers die hun espresso of Nespresso serieus nemen tijdens het reizen.

Het maakte espresso die smaakvol was, zij het merkbaar minder sterk dan de resultaten van de capsules van Nespresso. De Nespresso-site bevat ook instructievideo's waarin wordt uitgelegd hoe u uw specifieke machine moet reinigen en ontkalken, wat het bedrijf u aanbeveelt om de drie maanden te doen.

Leave Message

All fileds with * are required