Welke pods zijn compatibel met Nespresso-machines?

Deze lijst beveelt capsules aan die compatibel zijn met nespresso Original Line-machines, waaronder de Creatista, Lattissima, CitiZ, Essenza, en de immer populaire. Deze lijst beveelt capsules aan die compatibel zijn met Nespresso Original Line-machines, Deze omvatten de Creatista, Lattissima, CitiZ, Essenza, en de immer populaire Pixie-koffiemachine, wat toevallig onze keuze is voor het beste koffiezetapparaat voor één portie. Nespresso werkt samen met Starbucks om officiële koffiepads aan te bieden voor de originele Nespresso-machines. Ze komen in House Blend, Colombia, Blonde, Caffe Verona en Pike Place braadstukken.

Als je een Vertuoline hebt, kijk dan naar de Arpeggio of de Roma als je iets wilt met een beetje meer kick. SealPods zijn gemaakt van roestvrij staal en het zijn herbruikbare koffiepads. SealPods zijn compatibel met Nespresso- en Dolce Gusto-machines. Bedrijven die compatibele pods produceren, zijn onder meer Real Coffee, Starbucks, Douwe Egberts, Café Pod, Hotel Chocolat, Gourmesso en nog veel meer.

Deze pods variëren in ontwerp en constructie. Ze kunnen gemaakt zijn van aluminium, plastic en andere materialen. Als je van Peet's coffeeshop koffie houdt, kun je er thuis direct vanuit je eigen koffiezetapparaat van genieten. De capsules zijn verkrijgbaar in vier verschillende geweldige smaken.

Dit is 100 procent Arabica koffie, dus je weet al dat ze heerlijk zullen smaken. Deze donker geroosterde en intens aromatische capsules hebben een intensiteitsniveau van 11, dus ze pakken behoorlijk wat smaak in. Café La Llave-capsules bevatten gemalen koffie geïnspireerd op hun Cubaanse oorsprong. Deze smaakvolle koffiecapsules zijn compatibel met de Nespresso OriginalLine koffiemachines.

De capsules zijn van hoge kwaliteit en de fabrikant beweert dat ze 100 procent natuurlijk zijn, zonder toegevoegde suikers, smaakstoffen of conserveermiddelen. Als je op zoek bent naar koffiecapsules met een zachte smaak, probeer dan Nuevo Mundo. Voor een sterke smaak ga je voor La Llave Espresso. Ze hebben ook cafeïnevrij, met een sterkte van 11, zodat je de smaak niet mist.

Net als Lavazza is Illy een wereldwijde kracht voor koffie, en hun compatibele Nespresso-koffiecapsule stelt niet teleur. In feite, ze zijn authentiek in de zin dat Starbucks samen met Nestle en Nespresso heeft samengewerkt om de espressokoffiecapsules op de markt te brengen. Als het gaat om koffiecapsules, heerst koffie van het merk Nespresso oppermachtig, maar ze hebben op geen enkele manier een monopolie. Don Francisco is een partnerschap aangegaan met TerraCycle, zodat uw Nespresso-pads gemakkelijk recyclebaar zijn en ze hun koffie branden in een speciaal ontworpen afvalvrije branderij.

De smaakvolle koffie gemaakt door Nestle Nespresso-machines en de stijgende kosten van de peulen hebben geleid tot een toename van producenten die alternatieve capsules aanbieden aan Nespresso. Er zijn twee Nespresso-boetieks in mijn grote stad, waarvan de dichtstbijzijnde ongeveer 20 minuten rijden is in een winkelcentrum. In vergelijking met originele Nespresso-capsules kunt u uw kosten bijna verlagen tot ongeveer 40 tot 50%; als u de hele dag veel koffie drinkt, kan dit aanzienlijke besparingen opleveren. Nespresso en Keurig maken beide eenvoudig te gebruiken koffiezetapparaten voor één portie, maar hun producten en doelmarkt zijn heel verschillend.

In de verpakking vindt u twee lungo-koffiecapsules die geschikt zijn voor de Nespresso, en de andere zijn allemaal espressomelanges. Om dit te vereenvoudigen, zou ik willen dat u weet dat de OriginalLine-machines zijn gericht op het extraheren van de koffie van de capsules onder 19 bar druk, terwijl VertuoLine in principe in de Nespresso-koffiemachine wordt gesponnen en met 7.000 rotaties per minuut wordt geëxtraheerd. Deze verpakking van 30 echte Nespresso-capsules wordt geleverd met drie verschillende medium en donkere koffiebonenmengsels. Controleer tijdens het winkelen op compatibiliteit en zoek naar de officiële Nespresso-markeringen van het bedrijf of externe verkopers.

Net als de beste Nespresso-pods belooft deze lijst met de beste Nespresso-compatibele capsules u heerlijke koffie. Ook al kunt u ze gebruiken voor uw Nespresso-koffiemachines, deze capsules zijn niet voor Nespresso Vertuoline.

Leave Message

All fileds with * are required