Is nespresso italiaans of frans?

Italië vormt de kern van het DNA van Nespresso. Het Nespresso-verhaal begon meer dan 30 jaar geleden met een eenvoudig maar revolutionair idee geïnspireerd op de espressomachine uitgevonden door de Italiaan Luigi Bezzera in 1905, die iedereen de kans wilde geven om de perfecte kop espresso te maken, net als de bekwame barista in Italië. Veertig jaar later is Nespresso de wereldleider geworden en vertegenwoordigt het in Italië 30% van de markt. Geen wonder dat in het thuisland van espresso de belangrijkste spelers hebben geprobeerd een actieve rol te spelen in een voortdurend groeiende sector.

Laten we ze samen bekijken. We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze inhoud nuttig, nauwkeurig en veilig is. Als u toevallig een ongepaste opmerking tegenkomt tijdens het navigeren door onze website, gebruik dan dit formulier om ons dit te laten weten, en we zullen het binnenkort afhandelen. Wachtwoord vergeten? Haal het op.

Een Nespressomachine is een type espressomachine vervaardigd door de Nestlé Group dat koffie zet uit hermetisch afgesloten koffiecapsules. Deze worden ook wel peulen genoemd. De capsules bestaan uit voorgeportioneerde porties voor eenmalig gebruik en zijn speciaal ontworpen voor gebruik in Nespresso-machines. Keuze Je denkt misschien dat Nespresso een goede keuze biedt, en om eerlijk te zijn, als je eenmaal alle compatibele producten aan de mix hebt toegevoegd, is er echt veel keuze met Nespresso- en Nespresso-compatibele pods, veel meer dan met welke andere pod- of schijfmachine dan ook.

Eric trad al vroeg in zijn ontwikkeling van Nespresso toe tot het personeel van de verpakkingsafdeling van Nestlé, om de innerlijke werking van het bedrijf te leren kennen, en hij probeerde zijn idee voor een nieuw soort huishoudelijke espressomachine te pitchen aan Nestle, die het idee verwierp, deels omdat ze de boot niet wilden schommelen verkoop van instant. In een poging om de VS te kraken, introduceerde Nespresso een geheel nieuwe reeks machines - het Vertuo-systeem, dat veel grotere porties kan leveren. Een oplossing zou herbruikbare pods kunnen zijn, waar verse koffie in een Nespresso-vriendelijke capsule kan worden geladen, maar tegen aanzienlijke kosten voor het gemak. Maar hoe zit het met Nespresso? Wat is het, en welke voordelen zou het kunnen hebben ten opzichte van een traditionele espressomachine? Je kunt echt heerlijk smakende koffie krijgen van Nespresso-compatibele pods van Britse koffiebranders, wat geweldig is - maar je kijkt meestal naar ongeveer £1-£3 per pod voor het soort koffie waar je waarschijnlijk niet meer dan de helft voor zou betalen, voor volle bonen.

Maar zoals Maxwell Colonna-Dashwood, die een onafhankelijke coffeeshop runt in Bath, me vertelde, was Nespresso nooit bedoeld om te wedijveren met echte speciale koffie. Jaren later, toen hij als voedselwetenschapper voor Nestle werkte, kreeg Favre de kans om het idee te pitchen aan de CEO van Nestle Japan, die door het idee werd verkocht, en Nespresso werd geboren. Hoewel de opkomst van Nespresso gedeeltelijk kan worden verteld als een triomf van branding, hing het ook af van een slimme benadering van patenteren en ontwerpen. In 1990 tekende Nestlé een contract met Turmix, dat Nespresso-machines begon te verkopen in Zwitserland.

Als je exact dezelfde koffieboon kon kopen die voor een bepaalde nespresso-pod wordt gebruikt, en vervolgens een zij-aan-zij vergelijking kunt maken van de padkoffie versus diezelfde koffie vers gebrande, versgemalen %26 vers gezet, denk ik niet dat er een vergelijking zou zijn. Na de hervormingen van Gaillard ging Nespresso eindelijk van start, maar het is Favre die de neiging heeft om de lof als maker op zich te nemen. Nespresso is zeker niet de enige speler, maar na hun start in Europa maken ze echt zijn intrede in de U. Onder Gaillard zou Nespresso worden getransformeerd van een kantoorkoffiebedrijf naar een luxemerk, waarvan de look en feel net zo goed deel zou uitmaken van het product als de bonen zelf.

Leave Message

All fileds with * are required