Nespresso waar kun je peulen kopen?

Bekijk voor meer details onze volledige nespresso VertuoLine vs Original vergelijking. Dat is vergelijkbaar met de hoeveelheid koffie in je typische espresso in een coffeeshop, maar ongeveer de helft van de cafeïne in een volle kop koffie. Toch besparen podkoffiesystemen u geld in vergelijking met het elke dag kopen van een drankje in de coffeeshop. Volgens Nestle zijn er meer dan 700 Nespresso-boetieks over de hele wereld en heeft het bedrijf op dit moment 44 locaties in de Verenigde Staten.

Er zijn tal van plaatsen online om Nespresso-pods te kopen, maar de beste deals die beschikbaar zijn, zijn op Amazon. De onderstaande items zijn momenteel de best verkochte pods in de grootste winkel op internet. Geen van de bovenstaande Nespresso-alternatieven wordt onderschreven of gesponsord door Nespresso en is alleen compatibel met OriginalLine-machines. Bekijk onze complete gids voor Nespresso-capsules voor meer informatie over de beste Nespresso-capsules.

De beste vergelijking met Keurig's My K-Cup zijn de herbruikbare, hervulbare Nespresso-capsules die beschikbaar zijn op Amazon. My-Cap is een bedrijf dat VertuoLine-compatibele herbruikbare filters en folies maakt voor pods die u al hebt gebruikt. Dit is geen herbruikbare pod die je vult met koffie naar keuze. Het vereist dat u al een VertuoLine-capsule heeft gebruikt, die u vervolgens bijvult en opnieuw verzegelt voor meerdere toepassingen.

En het bedrijf stelt onmiddellijk gebruik voor, dus vul niet bij en bewaar het niet voor toekomstig gebruik. Als u koffie- of espressocapsules wilt inslaan, vraagt u zich misschien af wie Nespresso-pads in winkels of online verkoopt. Uw opties zullen veel beperkter zijn als u Nespresso-capsules in winkels wilt kopen. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden als u online winkelt.

Ik heb een overzicht samengesteld van waar u Nespresso-pods in de winkel en online kunt kopen, zodat u de beste plek kunt vinden om voor u te kopen. Dat gezegd hebbende, als u zo snel mogelijk koffiecapsules nodig heeft, heeft u enkele opties. Compatibele capsules van merken als Starbucks vind je in veel winkels. Target, Walmart en Bed Beth and Beyond zullen ze verkopen.

Een supermarkt bij u in de buurt kan ze ook vervoeren. Starbucks is een officiële partner, dus u kunt er zeker van zijn dat ze werken met uw Nespresso-apparaat. Helaas verkoopt Sam's Club geen Vertuo-capsules. Sam's Club verkoopt echter originele compatibele capsules gemaakt door Starbucks.

Ze zijn alleen verkrijgbaar in een variétéverpakking. De prijs is geweldig - u bespaart 25% in vergelijking met het kopen van deze bij Target of Walmart. Zelfs als u met de niet-Nespresso-capsulefabrikanten hierboven gaat, is er nog steeds geen kostenbesparende vervanging voor het gebruik van uw eigen gemalen koffie. Macy's capsuleselectie omvat zowel pods van het merk Nespresso als enkele compatibele capsules voor Nespresso Originalline-machines.

Nespresso heeft mogelijk het beste podrecyclingprogramma dat er bestaat met als doel 75% van alle verkochte capsules te recyclen. Op de markt gebracht als „de ultieme koffie-ervaring, is de Nespresso Club een gemeenschap van klanten verenigd door Nespresso-eigendom. Ze stellen klanten in staat om alle gebruikte capsules op te halen in speciaal ontworpen recyclingzakken, die kunnen worden teruggebracht naar elke Nespresso-boetiek voor afhaling. Bespaar tot 80% op de kosten van een dagelijkse koffie uit uw plaatselijke coffeeshop door over te schakelen op een Nespresso-apparaat.

Hoewel de exacte hoeveelheid cafeïne enigszins varieert op basis van de pod-variëteit, bevat de gemiddelde Nespresso-capsule 60 mg cafeïne. Deze zijn meestal geprijsd met korting versus authentieke Nespresso-pods, dus het kan een goede optie zijn als u geld probeert te besparen. Daartoe heeft Nespresso hun concept van „boetieks” ontwikkeld waar klanten kunnen bladeren en proeven van het brede scala aan beschikbare pods van Nespresso en capsules, machines en accessoires kunnen kopen. Naast de fysieke boetieks kunt u Nespresso-pods kopen via geautoriseerde partnerwinkels.

Leave Message

All fileds with * are required