Zijn alle nespresso pods gemaakt in zwitserland?

Een heel Zwitsers verhaal Van branden tot verpakken, alle koffiecapsules die we wereldwijd verkopen, worden geproduceerd in Zwitserland. Elke Nespresso-capsule die in de wereld wordt verkocht, wordt zorgvuldig geproduceerd in een van onze drie fabrieken in Zwitserland. In de geschiedenis van premium koffie thuis komt dit misschien het dichtst in de buurt dat iemand ooit bij een eureka-moment is gekomen. Favre keerde terug naar Zwitserland en begon samen met een klein team een machine te ontwerpen die deze procedure kon repliceren.

Het idee van een geportioneerd koffiesysteem bestond al sinds de jaren 50, maar niemand had het serieus nagestreefd. Het doel van Favre was om een wereld te bouwen waarin espresso thuis verkrijgbaar was. Klanten zouden een machine bezitten, waarin ze een verzegelde pod gevuld met gemalen koffie zouden plaatsen. De pod zou de koffie vers houden.

Hoewel gebrande koffie wekenlang vers kan blijven, verliest gemalen koffie zijn frisheid na ongeveer een half uur. Nadat de peul was geplaatst, doorboorde een naaldachtige tuit het ene uiteinde. Heet water zou onder hoge druk door deze naald worden gepompt. Toen de capsule onder druk kwam te staan met water, zou de folie tegen een puntige plaat worden gedwongen, deze naar binnen barsten en door de tuit zou een espresso lopen.

Hoewel veel Nespresso-machines in Zwitserland worden ontworpen en vervaardigd, heeft nespresso overal machinepartners. Naar mijn mening maakt de Pixie een betere espresso dan alle VertuoLine-machines van Nespresso, en het is zeker beter dan de espresso geproduceerd door het Keurig K-Cafe of een ander koffiezetapparaat op basis van pods. Waar ter wereld je ook bent, je zou een Nespresso persoon kunnen zijn, net zoals je Nike sneakers kunt dragen of American Express kunt gebruiken. Nespresso stelt dat zijn koffie nog nooit zo goed is geweest, maar de waarheid is dat Nespresso nooit echt over de koffie ging.

Waar Nespresso hoog mikte, met slanke aluminium pods die de nadruk legden op kwaliteit, benadrukken de plastic pods van K-Cup, waarvan er vele tot voor kort niet-recyclebaar waren, gemak. Mensen hebben gezegd dat Nespresso-machines gemaakt in Zwitserland van betere kwaliteit zijn dan die gemaakt in Oekraïne. Ik ken veel mensen die dit doen, of die koffie drinken via één pod tegelijk, maar een aantal Nespresso-shots achter elkaar drinken om hun koffiefix te krijgen. Een Nespresso-apparaat op het aanrecht dat wordt gebruikt om uw lidmaatschap van een gemaksminnende wereldwijde koffie-elite voor consumenten te bewijzen.

Het Nespresso-systeem zat ook ongemakkelijk in een koffiecultuur die het liefst koffie drinkt in enorme kopjes, idealiter tijdens het rijden. De oorzaak van het probleem in uw verstopte Nespressoxae-machine Het probleem met de stroom van uw koffie wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een opeenhoping van geharde koffieoliën en koffieresten in de zetkamer, tuit, mondstuk en wasplaat van uw Nespressoxae-koffiemachine. Dat jaar verloor Nespresso zijn octrooigevechten in Duitsland en Engeland en regelde andere openstaande zaken in heel Europa. Nespresso bezit de gepatenteerde technologie achter al hun brouwers, maar ze produceren ze niet echt.

Als je echt de mogelijkheid wilt hebben om zowel koffie als espresso te zetten, bekijk dan de Nespresso Vertuo Next of een andere Nespresso VertuoLine-machine. Dit lijkt een simpele vraag, maar dat is het niet echt, het hangt ervan af wat je precies bedoelt, en het hangt af van hoe je Nespresso-pods gebruikt. Nespresso werd gegooid voor bedrijven in Zwitserland en Japan, voor kantoren zonder genoeg ruimte voor een koffiezetapparaat op ware grootte, slaagde Nespresso er niet in veel afnemers te vinden.

Leave Message

All fileds with * are required