Zijn nespresso-pads gewoon koffie?

Nespresso-pads zijn niets anders dan gemalen koffie, er zitten geen instantkoffiekorrels in echte Nespresso-pads, en ik ben me niet bewust van compatibele pods die oploskoffie bevatten. Nespresso is trouwens geen espresso, het is iets anders - vergelijkbaar, maar anders. Twee espresso-shots zijn afkomstig van één Nespresso-pod voor één portie, en je kunt waarschijnlijk twee of drie hergebruiken uit één pod krijgen. Nespresso-koffie is een soort espresso die wordt gemaakt met een speciale machine.

De machine gebruikt een koffiecapsule die in de machine wordt geplaatst en vervolgens wordt heet water toegevoegd. Nespresso komt uit Zwitserland omdat mensen in heel Europa al tientallen jaren genieten van de smaak van Nespresso. Professionele barista's vinden meestal dat Nespresso-koffie dichter bij die van een mokapot staat dan een grote commerciële espressomachine. En omdat ze zo snel goede kopjes koffie produceren, zijn sommige mensen er ook van uitgegaan dat Nespresso-pads oploskoffie bevatten, maar dat doen ze niet.

Nespresso is koffie van goede kwaliteit en er wordt veel werk verzet om de beste bonen te vinden voordat ze worden gemalen en in capsules worden verzegeld om de smaken en aroma's vast te houden. Als u op zoek bent naar een kopje espresso van hoge kwaliteit dat snel en gemakkelijk te maken is, is Nespresso een geweldige optie. Nespresso zegt dat het wereldwijde recyclingpercentage 30% is en dat 91% van zijn gebruikers toegang heeft tot een van de 100.000 inzamelpunten over de hele wereld. Het daverende succes dat ze met Nespresso hebben behaald, heeft koffieliefhebbers over de hele wereld echter zeker versteld doen staan.

Zelfs vandaag zeiden Nespresso-medewerkers met wie ik sprak dat de herinnering aan het schandaal de berichten rond koffie belemmert. Zelfs als het cijfer van Nespresso juist is, met een conservatieve schatting van 14 miljard capsules die elk jaar worden verkocht en 0,9 gram aluminium per capsule, betekent dat dat 12.600 ton Nespresso-aluminium jaarlijks op de stortplaats terechtkomt, genoeg voor 60 Vrijheidsbeelden. De Nespresso-capsules hebben echter een breed scala aan smaken, waaronder cacao en karamel - goed nieuws voor zoetekauwen. Nespresso-machines en hun peulen zijn snel, ze zijn handig, ze maken relatief goede (en goedkope) kopjes koffie.

Hij beschreef het Favre-centrische oorsprongsverhaal van Nespresso als, op zijn best, een vereenvoudiging, die het werk van de vele andere betrokken ontwerpers weglaat. Natuurlijk het gemak van online retailers zoals Amazon die allerlei verschillende Nespresso-koffiepads en koffiezetapparaten aanbieden. Van een gesloten systeem van het Apple-type - Nespresso-producten voor Nespresso-machines - moest het bedrijf overstappen op een meer open Android-type model. Honderden rivalen en navolgers zijn naar voren gekomen, sommigen maken capsules voor Nespresso-machines, anderen pushen concurrerende systemen.

Leave Message

All fileds with * are required