Waarom nespresso beter is dan keurig?

Het belangrijkste verschil tussen nespresso - en Keurig-peulen komt neer op kosten en smaak. Nespresso levert een smaakvollere kop koffie of espresso, maar tegen een hogere prijs. Keurig-peulen zijn budgetvriendelijker, bieden geen espresso-brouwoptie en kunnen geen smaak hebben. Keurig is hier zeker de meer budgetvriendelijke optie.

Je hebt de neiging om meer toeters en bellen te krijgen voor minder geld. Met dat in gedachten offer je echter wel een beetje brouwkwaliteit op. Zoals eerder besproken, bieden deze twee machines heel verschillende brouwsels. Net als Tassimo richten Nespresso- en Keurig-machines zich op enkele porties (één kopje) koffie.

Waar ze verschillen, is dat de Keurig ook thee, warme chocolademelk en andere warme dranken kan maken, terwijl de Nespresso alleen koffie, espresso en cappuccino zet (in modellen met melksystemen). Er bestaan off-brand oplossingen voor het maken van warme chocolademelk en thee in een Nespresso-apparaat, maar deze worden niet noodzakelijk ondersteund door de fabrikant en kunnen garanties ongeldig maken. Tijd en temperatuur zijn de meest kritische factoren bij het zetten van een goede kop koffie. Dankzij de barcodescantechnologie kan het Nespresso-apparaat de optimale combinatie van tijd en temperatuur bepalen.

Het resultaat? De koffie van Nespresso is meestal superieur aan wat je van een Keurig zou krijgen. Nespresso richt zich op espresso en espresso-gerelateerde dranken. Als je een duidelijke voorkeur hebt voor de ene boven de andere, kun je waarschijnlijk nu je beslissing nemen. De nieuwere VertuoLine van Nespresso heeft het moeilijker gemaakt om het systeem op deze manier te gamen, maar het is nog steeds een optie voor OriginalLine-machines.

Nespressomachines zijn voornamelijk espressomachines in Europese stijl, hoewel VertuoLine-brouwers ook de mogelijkheid hebben om een grote koffie te zetten. Nespresso VertuoLine-capsules hebben meestal een hoger cafeïnegehalte dan Keurig-koffiepads en de capsules van Nespresso OriginalLine. Daartoe heeft Nespresso een duurzaamheidsdoel gesteld om 100 procent van alle verkochte capsules te recyclen, en is begonnen met het ontwikkelen van infrastructuur om dat mogelijk te maken. Als Keurig's brede scala aan gelicentieerde (en niet-gelicentieerde) aanbiedingen Pod Planet was, zou het Nespresso-equivalent slechts Capsule County zijn.

Als alternatief voor Keurig heeft de Nespresso een hogere prijs dan zijn concurrent, zowel voor de machine zelf als voor de koffiepads. Nestle produceert verschillende Nespresso-modellen onder het merk Nespresso, waaronder de Nespresso VertuoPlus, Nespresso CitiZ, Nespresso Inissia Nespresso Lattissima Plus en de Nespresso Vertuo. Als dranken op basis van espresso jouw jam zijn en je wilt een betrouwbare machine die de komende jaren meegaat; kies voor een Nespresso. Keurig-machines hebben veel meer programmeerbare functionaliteit dan die van Nespresso, zoals LCD-schermen, programmeerbare klokken, temperatuur- en brouwsterkteregelaars.

Een Nespresso-apparaat is vergelijkbaar met uw dagelijkse elektrische koffiezetapparaat voor eenmalig gebruik, omdat het capsules of peulen gebruikt. Nog beter, mijn aanvullende onderzoek levert voortdurend Nespresso-gebruikers op die enthousiast zijn over de levensduur van hun espressomachines, terwijl Keurig-gebruikers de neiging hebben om vaker problemen te melden. U krijgt dus meer waar voor uw eerste geld met Keurig, maar u krijgt een betrouwbaardere machine met Nespresso. Nespresso-machines gebruiken OriginalLine- of VertuoLine-capsules, afhankelijk van de machine die u koopt.

Hoewel Keurig en Nespresso twee van de grootste namen zijn in koffiemachines voor één portie, is Keurig nog steeds de algemene kampioen als het gaat om verkoop. Keurigs gebruiken drukgebaseerde systemen, terwijl nieuwere Nespresso-modellen een op centrifuge gebaseerde technologie gebruiken voor hun brouwen.

Leave Message

All fileds with * are required