Welk nespresso-apparaat moet je kopen?

Lees onze volledige Nespresso Vertuo Plus review. Netjes, modern en zeer slim, de Nespresso Lattissima One is een van de meest veelzijdige Nespresso-machines op de markt. Het heeft drie voorinstellingen voor drankformaat en een melkschuimhulpstuk dat automatisch werkt. Belangrijkste kenmerkenHoewel de bediening eenvoudig is, maakt de Nespresso Lattissima One een goede selectie dranken.

Je kunt kiezen uit espresso, lungo en er is een derde setting voor het maken van melkachtige dranken. Om dit te gebruiken, voegt u uw pod toe en voegt u ook wat melk toe aan het schuimhulpstuk voordat u op de speciale preset drukt. Het vonnis Het is zeldzaam om een podmachine te vinden met 19 bar druk, dus de Nespresso Lattissima One is beter in staat dan de meeste koffiezetapparaten voor één portie. Het wordt geleverd in verschillende afwerkingen en het is een van de meest stijlvolle koffiezetapparaten die we hebben gezien.

De CitiZ kan gelijke tred houden met andere Nespresso-machines, grotendeels dankzij het respectabele afzuigsysteem van 19 bar. Naast zijn eenvoudige eenvoud, valt deze machine op door zijn superslanke profiel en bescheiden voetafdruk. Het is een geweldige keuze voor iedereen die te maken heeft met een kleine keuken. Met een pomp van 19 bar kan de Lattissima Touch gelijke tred houden met andere Nespresso modellen.

Deze hoeveelheid kracht belooft substantiële crema, wat je americanos veel bevredigender zal maken. Bovendien is de Creatista goed uitgerust als het gaat om het opschuimen van melk. De machine is ingesteld met een geautomatiseerde acht verschillende textuurniveaus en 11 verschillende temperatuurinstellingen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor iedereen die een verscheidenheid aan melkbereidingen wil ontdekken.

De Essenza gebruikt de originele capsules van Nespresso en produceert de standaard 19 bar druk. Hij is slechts acht centimeter lang, dus hij past onder bijna elke keukenkast. De Essenza kan echt in elke omgeving worden gegooid zonder al te veel verstoring te veroorzaken. Het reservoir van 20,3 ounce is vrij standaard in het hele assortiment vergelijkbare modellen, maar de mogelijkheid om maximaal zes afgewerkte capsules op te slaan is een leuke touch.

T3 wordt ondersteund door zijn publiek. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een affiliate commissie verdienen. Dit is waarom u ons kunt vertrouwen Het belangrijkste om te onthouden is dat koffie uit Nespresso-machines allemaal precies hetzelfde smaakt (afhankelijk van de kwaliteit van uw water; we raden een filterkan aan). Je kunt er een kopen voor ongeveer £30 of £440 en de koffie uit dezelfde pod is identiek.

We raden de nieuwere Nespresso Vertuo-machines aan boven standaard Nespresso, maar nogmaals, alle koffie van de Vertuo-machine smaakt hetzelfde, ongeacht merk of prijs. Als we slechts één Nespresso-apparaat zouden aanbevelen, zou het de scherp geprijsde en zeer uitstekende Nespresso Vertuo Plus zijn, die een volledig nieuw type Nespresso-capsule gebruikt dat groter is dan de standaard pods. Als je vastbesloten bent om vast te houden aan het originele Nespresso-systeem, is de knappe Grind One onze nieuwe beste machine voor stijl en prestaties. De strak ogende Sage Creatista Uno is ook een topkeuze omdat hij wordt geleverd met een echt uitstekende melkopschuimer.

En als je op zoek bent naar een eenvoudige optie zonder franjes, bekijk dan de voordelig geprijsde Krups Essenza Mini. Je vindt een aantal geweldige aanbiedingen voor de beste Nespresso-machines op 12-13 juli met iets voor elk budget, lees meer op onze hub voor beste Amazon Prime Day-deals. De Magimix VertuoPlus wordt geleverd met een monsterlijke watertank van 1,8 liter die achter of aan weerszijden van de machine kan worden geplaatst, afhankelijk van de ruimte op het werkblad. Het heeft ook de grootste gebruikte capsulebak in de branche - genoeg voor 13 grote pods.

Lees nu onze volledige Nespresso Vertuo Plus-recensie Het is nieuw, het is volledig gemaakt van roestvrij staal, het retro-ontwerp bloeit, schreeuwt 'koop me' en het maakt geweldige Nespresso. Dames en heren, ik geef je de Grind One (opent in nieuw tabblad) - de meest stijlvolle machine die je kunt kopen voor al je Nespresso-behoeften. Laten we eerst beginnen met de verpakking, want de Grind One wordt geleverd in een roze doos en de Nespresso-pods die je bij Grind koopt, worden bewaard in een roze blik. En het is niet zomaar oudroze - het is het beste roze dat je ooit hebt gezien.

Maar dat geldt ook voor de machine die, samen met de Lavazza-compatibele Smeg, een knaller is, helemaal van de vintage schakelaars in vliegtuigstijl en dikke pod-inschakelhendel tot de in hoogte verstelbare roestvrijstalen bekerbak, uitstekende groepskopdispenser en royaal groot rechthoekig 1,2 liter water. container. Let op, met 18,6 cm is deze machine breder dan de meerderheid. Om de Grind One aan te zetten, moet je op een zware stalen schakelaar drukken, die je moet onthouden om weer uit te schakelen nadat je je koffie hebt uitgetrokken, anders blijft de machine voor altijd aan.

Maar hey, het is een echte retro-machine, dus deze dingen zijn te verwachten. Je krijgt twee extractielengtes met de Grind One - kort en lang - maar je kunt hem programmeren op de gewenste extractielengte door een van de knoppen ingedrukt te houden totdat de koffie je sweet spot raakt. De Grind One extraheert een machtige fijne Nespresso die net zo goed is als elke andere machine op deze pagina, maar het is het ontwerp en de bouwkwaliteit die het meest indruk maken. Deze elegante Krups-unit op instapniveau is slechts 8,4 cm breed en perfect voor zelfs de kleinste keukenwerkbladen.

Het heeft ook precies de juiste maat om mee te nemen op vakantie - laat gewoon de ketel leeglopen, wikkel het apparaat in een plastic zak en stop het in de koffer. Bekijk onze volledige Krups Essenza Mini-recensie, als je meer wilt weten over het gebruik ervan in het echte leven, en we hebben een gids voor de Nespresso Vertuo Next vs Krups Essenza Mini als je wilt zien hoe het zich verhoudt tot dat model, dat ook in deze lijst staat. De Sage Creatista Uno is een leuke variatie op het thema. Dit model wordt geleverd in het zwart, wat het echt onderscheidt van de veelheid aan zilveren modellen die er op de markt zijn.

En natuurlijk is het ook meer dan in staat om koffie te produceren met vergelijkbare niveaus van gitzwarte goedheid. Wat we echt leuk vinden aan dit model, is dat het duidelijk heel goed is samengesteld en ontworpen om met gemak kwaliteitsbrouwsels te produceren. Er worden drie voorgeprogrammeerde koffiesoorten aangeboden die een overvloedige voorraad van 40 ml espresso en 110 ml Lungo-brouwsels binnen handbereik brengen. De aantrekkingskracht wordt nog verergerd door de uitstekende melkopschuimer - Salie heeft de gave om het melkschuim precies goed te krijgen, en de resultaten hier zijn geen uitzondering.

Bekijk onze volledige Sage Creatista Uno-recensie voor meer informatie over wat het kan doen. De Next heeft ook een kleiner waterreservoir (1,1 liter tegen de veel grotere 1,8 liter tank van de Plus) en de tank kan niet naar beide kanten van de hoofdeenheid worden verplaatst zoals met de Plus kan worden gedaan. Dat gezegd hebbende, de Next is 10 cm korter dan de Plus. Beide machines delen dezelfde grootte capsulebak voor gebruikte capsules - 10 in totaal.

Naar de mening van deze schrijver is de Plus de betere koop, simpelweg omdat het een groter reservoir en een automatische capsulevuller heeft. Deze standaard Nespresso-machine van Dualit neemt niet veel ruimte in beslag en is zeer gemakkelijk te gebruiken - hij is uitgerust met een aanraakinterface die een verscheidenheid aan extracten biedt, van espresso tot Americano. Het warmt ook op in 40 seconden plat - handig voor mensen die haast hebben om's ochtends als eerste het huis uit te gaan. Op de eigen website van Nespresso (opent in nieuw tabblad) wordt elke variëteit in detail uitgelegd.

U kunt zelfs uw eigen zoekparameters instellen, zoals intensiteit, cupmaat en of u de voorkeur geeft aan een fruitige, evenwichtige of intensere smaak. Verwacht tussen 36p en 51p per capsule te betalen. Als je liever geniet van je eigen favoriete koffiemelange in een Nespresso-pod, overweeg dan Capsul'in (opent in nieuw tabblad) wegwerpbare zelfvullende Nespresso-capsules of Bluecup's herbruikbare alternatief. Het Capsul'in-systeem wordt verkocht voor een zeer redelijke £8,30 voor 100 plastic capsules en 100 ronde kleverige folies.

Schep gewoon het mengsel van uw voorkeur in een capsule, plak er een zilverfolie op en laat het in uw Nespresso-apparaat vallen. Ondanks het ietwat rommelige karakter, kunnen we garanderen dat het perfect werkt, alsof je een gepatenteerde capsule gebruikt. Als je liever geen plastic meer aan de stortplaats toevoegt, probeer dan misschien het Bluecup (opent in nieuw tabblad) systeem (£33,90), dat wordt geleverd met twee herbruikbare plastic pods, 100 aluminiumfolies, een lepel-cum-tamper en een slimme capsulemaker die de folie met een enkele draai van de dop aan de capsule smelt. Het Bluecup-systeem is onze voorkeursmethode omdat het milieuvriendelijker is en niet zoveel rommel veroorzaakt.

Het is ook goedkoper om op de lange termijn te gebruiken. Beide producten zijn verkrijgbaar bij MaxiCoffee (opent in nieuw tabblad). Ik hield van de PSVR-ervaring, maar ik wenste dat er betere games waren. Met PSVR 2 lijkt het erop dat mijn wens is ingewilligd.

Een nieuw gerucht suggereert dat de Samsung Galaxy S23 Ultra misschien niet de camera-upgrade krijgt waar we naar hunkeren. T3 maakt deel uit van Future US Inc, een internationale mediagroep en toonaangevende digitale uitgever. De Nespresso Essenza Mini-koffiemachine neemt minimale ruimte op het aanrecht in beslag, naast een rijk smakende espresso, terwijl het een vleugje kleur geeft. Je krijgt hier nog steeds de centrifusie-brouwtechniek, wat zorgt voor romige koffie en een nog steile smaak, evenals de premium poddetectietechnologie van Nespresso, zodat uw machine automatisch de beste brouwinstellingen voor elke drank kan configureren.

Als je een reizende espressojunkie bent die niet kan functioneren zonder een goede ochtendhoit, probeer dan deze kleine levensredder - hij produceert espresso's die net zo rijk en aromatisch zijn als alle Nespresso-machines in de keuken. Dit komt omdat - in tegenstelling tot espressomachines die al stoom onder druk gebruiken om schoten te maken - Nespresso-machines geen hoge druk gebruiken. Originele Nespresso-machines zijn compatibel met de koffiepads van origineel formaat en zijn beperkter omdat je er geen grote kopjes koffie mee kunt zetten. Dat is echter niet genoeg om ons af te schrikken van wat in wezen een verdomd fijne, zij het dure Nespresso-apparaat is.

Vertuo Nespresso-machines gebruiken Vertuo-pods zijn ideaal als u veel keuze wilt uit verschillende soorten dranken en een verscheidenheid aan koffies. De Nespresso Barista is echter niet goedkoop, en aangezien hij de espresso zelf niet kan maken, is het de moeite waard om te overwegen of u waar voor uw geld krijgt met deze machine. Wanneer u bedenkt welk Nespresso-apparaat het beste bij u past, is het belangrijk om rekening te houden met de context van hoe u uw apparaat gaat gebruiken, de beschikbare ruimte en de pods die u wilt gebruiken. Deze machine van Nespresso is eigenlijk niet het goedkoopste model dat het merk maakt, maar voor wat je krijgt, is het een goede prijs.

Of je nu op zoek bent naar iets draagbaar of een machine die in vijf seconden kan opwarmen, daar is een Nespresso-model voor. Nespresso-machines zijn doorgaans eenvoudig schoon te maken, maar deze is nog gemakkelijker dan de meeste, deels omdat er geen schuimstok is. .

Leave Message

All fileds with * are required