Zijn nespresso pads koffie of espresso?

De Original-lijn maakt alleen dranken op basis van espresso, maar hun variëteit breidt zich uit met de complexiteit en prijs van de machine. Espressocapsules zijn de kortere koffies die de meeste mensen gewend zijn te drinken. Alleen omdat het typisch 'korte' koffies zijn, wil nog niet zeggen dat ze erg sterk zijn. Sommige zijn dat wel, maar er is een goede variatie in intensiteit tussen deze capsules.

De meeste koffies die hierin zitten, hebben een gemengde oorsprong. Intenso-capsules zijn opgesplitst (voorheen vielen sommige hiervan in de categorie Espresso) en bevatten enkele van de vollere smaak, intensere nespresso-koffiesmaken. Deze worden weer typisch gemengd in hun oorsprong. Pure Origin-capsules hebben hun bonen meestal afkomstig van één locatie.

Deze zijn zeer specifiek van smaak waar de capsules vandaan komen en hebben een zeer unieke smaak. Lungo-capsules zijn speciaal ontworpen voor langere dranken waarbij een groter volume water aan de koffie wordt toegevoegd. Deze hebben het potentieel om complexere smaken naar voren te brengen en u in staat te stellen te genieten van subtielere smaken, zonder afbreuk te doen aan de algehele intensiteit, aangezien sommige hiervan nog steeds vrij sterk van smaak zijn. Decaffeinato-capsules doen wat ze (bijna) op het blik zeggen - enkele van de geweldige koffies uit andere categorieën, maar met de natuurlijk voorkomende cafeïne weggenomen.

Ideaal voor mensen die slecht reageren op cafeïne en gewoon genieten van de smaak van koffie. Variatiecapsules zijn meestal gebaseerd op de Livanto (Espresso) capsule, maar met specifieke extra smaken om uw koffie net dat beetje extra kick van contrasterende smaak te geven. Nespresso is een merk dat op capsules gebaseerde brouwmachines en eigen koffiepads produceert. Ze zijn een operationele tak van de Nestle Group en zijn gevestigd in Zwitserland.

De naam is een combinatie van Nestle en espresso, een typische praktijk voor Nestle-producten. Een machine prikt de capsule koffiedik in een Nespresso-machine en dwingt er heet water onder druk doorheen. Een espressomachine is ook afhankelijk van water op hoge temperatuur dat door het koffiedik wordt gepompt, en beide machines werken met ongeveer 9 bar druk. Maar daar houden de overeenkomsten op.

Een Nespressomachine is een type espressomachine vervaardigd door de Nestlé Group dat koffie zet uit hermetisch afgesloten koffiecapsules. Deze worden ook wel peulen genoemd. De capsules bestaan uit voorgeportioneerde porties voor eenmalig gebruik en zijn speciaal ontworpen voor gebruik in Nespresso-machines. Onlangs zijn er nog acht Nespresso-koffiesoorten uitgebracht, waardoor uw totale aantal keuzes is verhoogd tot vierentwintig.

Nespresso is zeker niet de enige speler, maar nadat ze hun start in Europa hebben gekregen, maken ze echt hun intrede in de U. Nespresso, aan de andere kant geeft je een behoorlijke kans, maar het zal waarschijnlijk minder intens zijn en de smaken kunnen een beetje vertroebeld zijn. Aan de andere kant zullen Nespresso-pods aanzienlijk hogere terugkerende kosten met zich meebrengen dan het kopen van hele bonen om zelf te malen. Nespresso Original Line machines maken geen gewone koffie, maar je kunt er gemakkelijk een gebruiken om een smakelijke Americano te maken.

Dus als we die definitie zoals hierboven willen volgen, zouden we kunnen concluderen dat een Nespresso-, Original- of Vertuo-machine een drankje kan maken dat lijkt op een espresso, maar niet echt. Nespresso-pads bevatten te weinig koffie, met uitzondering van die van de Vertuo, en te veel druk, terwijl espressomachines meer koffie en soms ook hogere druk kunnen gebruiken. De originele lijn van Nespresso omvat de populaire Pixie, CitiZ en Essenza, evenals de grotere Creatista- en Lattissima-superautomaten die perfect zijn als u een Nespresso-apparaat wilt dat wordt geleverd met een melkopschuimer. Dat gezegd hebbende, afhankelijk van hoe u uw tijd waardeert, kan de snelheid van Nespresso het voor u kosteneffectiever maken.

Door water onder hoge druk door het koffiedik te persen, krijgt Nespresso koffie zijn echte espressosmaak. Maar als we de verschillen tussen het bedienen van Nespresso-machines en espressomachines negeren, laten we naar de resultaten kijken.

Leave Message

All fileds with * are required